Bericht versturen
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Het ontdekken voorbij Zichtbaar

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Nieuws

De gids Sensmart lanceert Nieuw de Waarschuwingssysteem van de Gidsqt400 IRL Koorts voor Temperatuurmeting

China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De gids Sensmart lanceert Nieuw de Waarschuwingssysteem van de Gidsqt400 IRL Koorts voor Temperatuurmeting
Laatste bedrijfsnieuws over De gids Sensmart lanceert Nieuw de Waarschuwingssysteem van de Gidsqt400 IRL Koorts voor Temperatuurmeting

Aangezien globale pandemic covid-19 de wereld blijft rammelen, blijft de nauwkeurige temperatuurmeting de kritiekste die preventie en de controlemaatregel op de frontlijn wordt gebruikt.

 

Op 28 December, 2020, lanceerde de Gids Sensmart een nieuw product van het koortsonderzoek: het Systeem van de de Koortswaarschuwing van IRL van de Gidsqt400 Reeks met infrarode thermische weergave en een automatisch alarmsysteem van de temperatuurmeting. Nog geplaatst als economisch ruim efficiënt product, is het ideaal voor grote, overvolle ruimten zoals bureaugebouwen, scholen, woonsamenstellingen, en supermarkten.

 

De indrukwekkendste eigenschap van het de Waarschuwingssysteem van de Gidsqt400 IRL Koorts is zijn minimale configuratie en gemakkelijke installatie. Het product bestaat uit slechts een thermische camera, een monitor, en een overeenkomstige software. Voorts vergt het gehele installatieproces slechts vijf minuten. Het kenmerkt ook achteruit verenigbaarheid die de gebruikers kunnen oude computers aan de Gids QT aansluiten waarbij betekenen het nut en het leven van oudere apparaten worden uitgebreid.

 

 

Als recentste toevoeging aan van het de koortsonderzoek van Gidssensmart het productopstelling, is de nieuwe QT reeks hoogst nauwkeurig en efficiënt wanneer het over temperatuuropsporing komt. Leid QT thermische camera met een ultra-compact geïntegreerd zwartlichaam om de temperatuur van zelfs 120 mensen per minuut binnen een 5 meterstraal te meten en met een nauwkeurigheid van ±0.3°C.

 

Onder hen, zijn QT200 en QT210 uitgerust met de merkgebonden infrarode de thermische weergavemodule van TIMO die eigenschappen met laag energieverbruik, klein grootteprofiel, en lage kosten. Kan de de thermische weergavemodule van gidstimo gemakkelijk in Kunstmatige intelligentie van Dingen (AIoT), slimme terminals, de elektronika van de consument, en andere apparaten worden geïntegreerd om intelligentere temperatuurmeting te vergemakkelijken.

 

Bartijd : 2021-01-13 14:23:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)